Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

28 May 2011

Hari ini punya cerita

Assalam,
OK...hari ni family aku dtg dari semenanjung.
Semua datang kecuali Syazwan sebab dia dah daftar asasi sains di uitm.
Makanya yg dtg ari ni cuma Abah, Umi, Syauqi, Syarqawi dan Hakiem.
Dorang sampai dlm 3pm ni, then akan menetap di Api-api center,
somewhere around that either marina court atau promenade, lupa dh aku...
Malam ni kalo xda hal nak bawa dorang gi makan ikan bakar di Pasar Filipin.
Esok lak, NIKAH. hehehe.

4 comments:

Anonymous said...

tahniah!!!

selamat pengantin baru!!!

en.mus

Syafiq Fadeli said...

tq encik mus...aiii lama x jumpa ni,rindu plak hehehehe.doakan kami ye encik.

tyka said...

ble nk tgk gmbr kawen ni ek

Syafiq Fadeli said...

nnt dulu...lani xda internet,lani kt CC x best nk upload2 hehe