Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

16 February 2011

Wajah baru..hahahaha!

Haaaaa....
aku cuba simpan misai dalam 2minggu dah ni, dan inilah hasilnya... ensem x? ada komen? hahahaha


"kamu di sana, apa pandang2???!!!!jgn main2 masa kawad!!!!!!"

"grrrrr...grrrrr....grrrrrrrrr........."

17 comments:

nadiaz said...

hahaha..
hensem2..huhu..

Syafiq Fadeli said...

mcm double meaning je ensem ko tu nad.hahahaha

nadiaz said...

hehe..
sebab tu aku kate ensem dua kali..
sbb mmg double..haha..
tak bese la tgk muke ko ade misai..huu

Syafiq Fadeli said...

haha.xpa,usah biasakan,aku dh buang dh pun...aku niat nk try simpan 2 minggu je.ni dh dkt 2minggu,aku buang terus la,xselesa tu,sbb x besa hahaha

Anonymous said...

muke macam haram jadah..

Anonymous said...

Muka mcm pantat..

Anonymous said...

punye la muke hang..mcm toyol da...

Anonymous said...

muke xble blah...mcm kote la mu...

Anonymous said...

Ni manusia ke jebon??

Anonymous said...

the last thing i wish to see..

Syafiq Fadeli said...

Hehe,banyak jugak perumpamaan kamu bagi hehehe.jangan dihina ciptaan Allah ni.tak baik.moga Allah ampunkan kamu,dan memberkati kamu.amiin.

Anonymous said...

astaghfirullah....

Syafiq Fadeli said...

astaghfirullah...

Mrs EQ said...

hahhahhaa...garngnya.....dah la memang garang d padang kawad,d tambah lg ngan misai 2,bertambah2 takut gue...huhuhu...gggrrrrrrr

Syafiq Fadeli said...

misai sementara ja...ada yg tanya pakai misai palsu ke?hehehehe

Mrs EQ said...

1st tgk mang mcm palsu nie..hahaha

Syafiq Fadeli said...

hehehehe...penyamaran...