Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

21 February 2011

JUAL KASUT FUTSAL

SALAM.
Haaaaa... di hari yg berbahagia ini aku nak jual kasut futsal. hahaha. sape2 yang berminat. sila la beli ya...


Jenama: Kronos
Warna: Merah
Saiz: 9
Usia: 6 Bulan
Pencapaian: Mantap bro, 10-15 gol utk 1 match tu biasa tu...hahaha
Sebab dijual: Sebab kaki aku saiz 8, so kasut tu agak besar dgn kaki aku taw.
Condition: Mantap, xda koyak2 etc, tapak pun tak haus lagi. Memang dicipta untuk pretasi la. haha.
Harga untuk dijual: RM30 SAHAJA.


Gambares:

Lihatlah kerlipan keanggunannya, merah bak senja nan merah tu ye. Mmg rugi besar r kalo x beli.

Pandangan sisi - mantap, dengan lambang Kronos yang megah dan takbur.

Pandangan atas - gagah, sedia untuk menjaringkan berjuta-juta gol. BTW, pandang mana2 pun tetap cun dan perkasa ini kasut.

Lihatlah betapa gembiranya pemilik kasut ni sekarang dengan kasutnya. Namun aku rela melepaskannya demi kepentingan saiz kakiku yang dah fix ni, demi nusa, bangsa dan negara.

Lihatlah. Tak syak lagi, tuan kasut ini begitu teruja dengan prestasi kasut ini. Tengok la wajah itu, tengok la betul2, tengok.


Sape-sape berminat, sila hubungi aku melaui komen di entry ni, atau hubungi 013-9711640 / 017-8326640. Bleh gak email, syahsamawism@gmail.com

8 comments:

nadiaz said...

haha..memang lawak giler!!!
kaler pink takder ke??

Syafiq Fadeli said...

xder2...merah je ada.nak x?bg pakwe ke,jiran ke,sape2 je la..hehehe

Ezzat Khalid said...

haa aku nampak kt gmbr yg kedua n ketiga ada bulu terjuntai kt kasut. xnak bli la cmni

Syafiq Fadeli said...

haaa...tu aku sengaja bg benang lebih.bukan mcm sesetengah kasut,kedekut,bg benang pun cukup2 je...tgk aku,pemurah kn,bg lebih lg tu...hahahaha

Anonymous said...

kasut zaman batu..bagus beli selipar la~

Syafiq Fadeli said...

kasut zaman batu?tak sangka plak zaman batu ada kasut futsal...hehehe.

Mrs EQ said...

hahhahah..lawak giler^_^

Syafiq Fadeli said...

huhuhu...iklan kena mantap hehehe