Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

23 August 2010

Facebook Oh Facebook

Salam...
     Adui,punya la aku sakit hati skrg ni...termasuk hari ni dah berapa hari dah aku xleh login FB melalui laptop aku.td gi try kat laptop ridhuwan kechik dpt pulak.apesal la mcm ni...ni yang menimbulkan marah ni...x gitu...huuuuu...
     Hurm,aku ni bnyk bnda nak buat dgn FB tuh.x buka lama,bnyk bnda aku tertinggal nt...ai,nk kena jumpa pakar ni.silap2 ada mslh d system ke pe..kalo kena reformat pun aku xkisah la,asalkan dpt login FB balik...tuluuuuun......


Ilmu penuh memenuhi dada,
Dapat membeza yang hak dan pelik,
Bukan nak demand bukan nak ngada,
Oh FB,bagi la aku dpt login balik.....


waaaaaaaaaa...!!!

4 comments:

Anonymous said...

salam

paTuT R x De coMMent2 FB, Ade ProB ruPenYe... CiaNN.. CePatLaH keMbaLi ke FB. Dah SunYi..hehe

Syafiq Fadeli said...

Hehehe...masalh n dilema yg melanda skrg ni,tu la hehe.erm nk tnya membe2 dulu.if kna reformat,maka dgn sng hati akan mengreformatkan laptop canggih yg berusia dkt 6tahun ni haha.

atie bushuk said...

jgn baling laptop tue sudah...ngee

Syafiq Fadeli said...

x baling..sbb pagi ni dh dpt login FB,yes hehehe