Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

23 August 2010

Facebook Account For Students

ASSALAMUALAIKUM
GOOOOOOD MORNIIIIING...!!!!


   Setelah aku berfikir panjang dan meminta pendapat membe aku,dorg suggest wat 1 account FB khas utk students.maklum la,xkan aku nk bg dorang add FB biasa aku.mana bleh...x rock r bro hehe.so basically,FB baru ni adalah utk student2 aku berhubung dgn aku khususnya utk belajar English.aku x rasa aku dpt layan student2 yg bhubung utk bnda lain selain learning English,maklum la,akaun FB aku yg asal tu poooon x terlayan,xkan nk layan yg ni lak...so aku kena mula update n cek2 2accounts sekarang.n ofkoz,account baru ni,gambar2 n post2 aku semuanya akan jd skema n baiiiiik...hehehe.


"Hai murid2..." hehehehe 


(ni trial je,kalo aku bosan or malas,aku delete je akaun baru ni hek3)




Ni profile picture aku utk account cikgu,hehe...sopan sungguh... ^_^

4 comments:

Anonymous said...

aPekah Nama AnDa UntuK AcCounT teRseBut? Saye NAk DafTar JAdi OnE of YouR sTudEntS Ler...

Syafiq Fadeli said...

eleh,nk jd student lak hehe.cari nama 'cikgu syafiq fadeli' hehehe

Anonymous said...

bAeK CiKgu... BesH gaMe caRi2 nI. Nt Saye Add yEw. Kalu X seGan Nak MudE BaliK LAr..HeHe

Syafiq Fadeli said...

boleh bah cigu hehehe