Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

28 December 2011

APEX JADI COVER-GUY HOT

Rasanya mesti semua rakyat Malaysia kenal dengan penjaga gol bola sepak kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali dengan nama Apex. Dia memang handal jaga gol. Memang sukar ditandingi dan dibolosi.

Cuma baru-baru ni keluar gambar beliau sebagai cover-guy majalah Glam yang agak hot. Memang cukup hot, sampai terpaksa buka sikit baju nampak sikit dada.

Aduyai… Kepada Apex, just in case you read this entry. Next time kan, jadi cover majalah apa-apa pun, buat biasa-biasa je la. Bagi saya, Apex ni dianugerahkan rupa dan bakat yang boleh buat market. Jadi kalau dia buat je jari peace ke, buat mulut itik mcm k-pop ke, buat aksi tersengeh ke, memang dah cukup laku dah majalah tersebut. Ok ye Apex? Kita orang Kelantan, tinggi tatasusila dan adab sopannya, tak gitu.


No comments: