Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

10 November 2011

KONVO!!!


ALHAMDULILLAH,
Kami berdua sudah konvo serentak.
(Lain rasanya konvo solo2 nak dibandingkan dgn konvo dgn isteri ni. Kalo tak caya, anda cubalah... Hehehehe)

4 comments:

Nadiaz Namikaze said...

tahniah untuk kalian..^^

hari tu kan...mak aku tanye.."nnt syafiq ni konvo mak ayah dia mesti nk tgk, takkan bini dia xnk tgk laki dia konvo kot."
aku pun jwb "ntah la ek"
pastu kan....lame baru aku tringat yg zai tu same kos n same claz dgn ko n konpem grade same2..huhu...malu sendiri pulak bile tringat balik kejadian tempoh hari..

p/s: tuk pngetahuan ko, mak aku kenal ko sbb aku suke cerita kt dia pasal kwn2 aku especially 43rd crew..hehe..

Syafiq Fadeli said...

hohohohoho...kirim salam kt mak ko ya.alhamdulillah la dpt konvo same2,means xda yg sangkut2 la kan hehehe.

Nadiaz Namikaze said...

hehe..
insyaAllah..

Siti Safiah Abd Rahim said...

tahniah syafiq + isteri :)