Syafiq Fadeli's Channel

Loading...

07 March 2011

I have UMAR

ALHAMDULILLAH….

Syukur sangat2. tadi aku gi MUIS, cari buku2 yang aku nak beli… aku cari buku kisah Umar al-Khattab dan Fatimah az-Zahra. Aku cari punya cari, Alhamdulillah akhirnya aku jumpa sebuah novel berjudul ‘Umar al-Khattab: Reformis Dunia Islam’. Punya la happy diri ini hehehehe. Novel ni karangan Abdul Latip Talib.


Ni cover novel yang macam aku beli tadi. hebat kan? hehe



Ni tulisan yg sama, cover lama kot.......


Ada 1 lagi novel yg masih aku tak jumpa. Search di internet pun tak banyak novel tentang Fatimah az-Zahra ni… entah la, takda orang menulis tentang dia kot… tapi 1 hari nnt inshaAllah ada, dan aku mesti mau beli tu hehehehe. Takat aku cari, adalah image2 ni…

Ada sapa2 pnah baca buku ni? best x garapannya?


Yang ni lak, ada sapa2 pnah baca?


Ni pula kisah Fatimah dan suaminya Saidina Ali. Looks nice, terus rasa nak beli.
(Judging a book by its cover hahahaha)

2 comments:

Anonymous said...

i want to have them too! koleksi bahan bacaan di rumah, mantapz!

Syafiq Fadeli said...

betuuul...hehehehe.ada yg mana2 x skrg?